Hoi! Leuk dat je hier even komt kijken!

Dat betekent dat grote stap is gezet, de beslissing is genomen en je naar Australië gaat! Mocht het nu voor een paar maanden zijn, een jaar of misschien wel voor altijd, onze tips zijn een aanrader voor iedereen!

Wij zijn Ralph & Karin; twee expats die al ruim 10 jaar in het prachtige Sydney wonen. Wij hebben zelf alles “the hard way” gedaan; het uitzoeken van visa, tax, geld transfers, huisvesting enzovoorts en bedachten dat een site met informatie over verhuizen naar Oz wel heel handig zou zijn voor toekomstige Dutchstralians!

Mocht je een beetje nieuwsgierig zijn, hier iets meer info over ons:

Karin

Hoe lang ben je al in Australië? > Nu ruim 10 jaar
Wat bracht je hier oorspronkelijk> > Ik ging een jaartje backpacken
Waarom ben je nog steeds hier? > Ik werd tijdens mijn eerste jaar helemaal verliefd op het land en de ‘laid-back’ cultuur. Ik heb via mijn Australische werkgever tijdens mijn tweede jaar in Oz een zogenaamd sponsorship visum gekregen!
Wat is je favoriete plek in Australië? > Hmmm… lastig. Ik denk toch de Westkust van Australië, ik heb daar zulke mooie en unieke dingen gezien!

Ralph

Hoe lang ben je al in Australië? > Nu ruim 10 jaar
Wat bracht je hier oorspronkelijk  > Ik ging hier studeren
Waarom ben je nog steeds hier? > Behalve dat ik Australië een geweldig land vind, heb ik tijdens m’n studie een leuke Australische dame ontmoet waar ik nu mee getrouwd ben en twee kindjes mee heb.
Wat is je favoriete plek in Australië? > Ik ben gek op de plaats Noosa. Een laidback Australisch surfdorpje met prachtige stranden en leuke cafees.

Download onze gratis Australië Survival Gids om je volledig voor te bereiden op je Aussie trip! Mocht je vragen hebben, of van tevoren een toertje / campervan willen boeken, get in touch via onze contact pagina!