Taxback.com

BELASTINGTERUGGAVE (TAX)

Als je in Oz gaat werken, moet je net als alle Australiërs belasting afdragen. Je zal tussen de 19-32,5% belasting over je inkomsten betalen.

Goed nieuws! Aan het eind van het Australische belastingjaar, en als je het land verlaat, kan je je belasting terugvragen!

[su_note]De gemiddelde teruggave is $2600![/su_note]

Let op! Je moet minimaal 183 dagen in Australië verblijven om je belasting terug te kunnen vragen.

Buitenlandse belastingteruggave is ingewikkeld, maar het team van Taxback.com maakt het een stuk makkelijker omdat zij al het harde werk voor je kunnen doen.

Je ontvangt alle belastingen die je in Australië hebt betaald, evenals alle extra uitgaven die je mogelijk kunt claimen, zoals medische / reis- / onderwijskosten en andere werkgerelateerde uitgaven.

Het enige dat je hoeft te doen, is het taxpack van Taxback.com downloaden en het ingevuld naar hen te verzenden met je PAYG-formulier of de laatste loonstrook (als je deze niet hebt, no worries, Tax Back kan vervanging regelen).

Dan kan je je lekker ontspannen want Taxback.com regelt de rest en stuurt het geld direct naar de door jou gekozen bankrekening!

PENSIOEN (SUPER)

Superannuation of ‘super’ is een verplichte pensioenregeling in Australië. Als je meer dan AU$ 450 per maand verdient in Oz, is je werkgever wettelijk verplicht om namens jou 9,5% van je loon in een Superannuation-fonds (pensioenfonds) te storten.

Het goede nieuws is dat zodra je Australië definitief verlaat en je visum vervalt, je dit geld terug kan claimen.

Backpackers krijgen een gemiddelde ‘Superannuation’-teruggave van AU$600 – AU$2500 – geld dat je zeker zal helpen bij het financieren van je volgende grote reis!

Bij Taxback.com kan je online GRATIS een schatting van je teruggave krijgen en zij kunnen hierna beginnen met het verwerken van je claim!

Volg deze link en selecteer “Superannuation Refund” bij ‘Service Needed’ om je teruggave te regelen!